Leveringsvoorwaarden

1. Algemeen
Deze voorwaarden gelden voor iedere aanbieding en overeenkomst tussen MaLaika Inspirations en de koper. Als de koper een product heeft besteld verklaart hij/zij zich accoord met de leveringsvoorwaarden.

2. Informatie
Alle informatie op de webshop van MaLaika Inspirations is met veel aandacht en zorg samengesteld. De artikelen op de site zijn in principe op voorraad. Het kan voorkomen dat een artikel op ongeveer hetzelfde moment door meerdere kopers wordt besteld. Aangezien wij van onze producten slechts enkele stuks in voorraad hebben kan het voorkomen dat het product uitverkocht is. In dat geval zullen wij u per email laten weten of het artikel weer in onze winkel voorradig zal zijn. Sommige artikelen zijn uniek en daarom kunnen we niet het identieke artikel aanvullen.
Het is mogelijk dat de kleuren van de producten per computer nuanceverschillen vertonen. Wij proberen de producten duidelijk en waarheidsgetrouw mogelijk af te beelden.
Daarnaast kan het voorkomen dat producten met dezelfde kleur onderling kleine nuanceverschillen vertonen. Dit is de charme van handwerk!

3. Bestellen
Zodra u een bestelling hebt geplaatst ontvangt u per email een bevestiging. Op deze bevestiging staat een overzicht van de bestelde artikelen, de BTW en de verzendkosten. Alle prijzen zijn in euros en inclusief BTW.
Tevens ontvangt u een bevestigings email zodra uw betaling op onze rekening staat en tevens wanneer uw bestelling is verzonden naar het door u opgegeven adres. De betaling kunt u doen d.m.v. IDeal, Paypal en SofortBanking.

4. Verzendkosten
Uw verzending (binnen Nederland) wordt verzorgd door PostNL of PostMasters Express. De verzendkosten staan vermeld bij de beschrijving van de verschillende producten. U betaalt verzendkosten afhankelijk van het type pakket.
Als u in het buitenland woont, dan gelden andere verzendkosten. Wij laten u per email weten wanneer uw bestelling verzonden is.
Indien een bestelling buiten de schuld van MaLaika Inspirations zoekraakt of op een verkeerd adres wordt afgeleverd kan MaLaika Inspirations niet aansprakelijk gesteld worden.

5. Retourneren
U kunt binnen 14 dagen het product vanaf de dag van ontvangst retourneren aan MaLaika Inspirations. Retourkosten zijn voor uw eigen rekening. Retourneren kunt u doen door het retourformulier in te vullen, te ondertekenen en samen met het artikel op te sturen naar:

MaLaika Inspirations
P. C. Boutenslaan 44

3842 BK, Harderwijk

(Dit is geen bezoekadres)

Na de ontvangst van uw retour, wij zullen het bedrag binnen 10 werkdagen terugstorten op uw bankrekening. Tip: Retourzendingen zijn voor uw eigen risico. Vraag daarom altijd om een bewijs van verzending en bewaar deze goed.

Indien uw artikel beschadigd is geleverd, verzoeken we u vriendelijk dit eerst te melden via info@malaikainspirations.com voordat u het artikel retourneert. Moet een artikel geruild worden door een fout van ons of door een defect, dan zijn de verzendkosten voor een nieuwe artikel uiteraard voor onze rekening.

Retourregels:
U kunt het artikel retourneren:

  • binnen de zichttermijn van 14 dagen na ontvangst
  • als het artikel compleet is
  • in de originele staat en/of soortgelijke verpakking

Ruilen
Het ruilen van een artikel voor hetzelfde artikel in een andere maat of kleur, geldt als een nieuwe bestelling. U retourneert uw oude bestelling binnen de zichttermijn en plaatst een nieuwe bestelling. We brengen dan ook verzendkosten in rekening voor het verwerken en bezorgen van deze bestelling.

6. Privacy
MaLaika Inspirations zal uw gegevens uitsluitend gebruiken voor het uitvoeren van uw bestelling. De door u opgegeven persoonsgegevens zullen nooit zonder toestemming worden doorgegeven aan derden.  
Indien u zich aanmeldt voor onze nieuwsbrief gebruiken wij uw emailadres om u op de hoogte te stellen van nieuwe producten, aanbiedingen en andere relevante informatie over MaLaika Inspirations.

7. Vragen worden direct beantwoord
Heeft u een vraag of is iets niet duidelijk? Wilt u het net even anders? Stuur een mail naar info@malaikainspirations . U krijgt binnen 24 uur antwoord per email.

Contactgegevens voor MaLaika Inspirations
Adres: P. C. Boutenslaan 44, 3842 BK, Harderwijk (Geen bezoekadres)
Mobiel: 06 8139 9147
Email: info@malaikainspirations.com
KVK: 62533770
BTW: NL312902475B01

Gastenboek

  • 03-12-2016 - I truly LOVE my purple clutchbag! Look forward to wearing/using...  lees meer
  • 23-11-2016 - Afgelopen zomer heb ik 2 paar sandalen besteld via deze...  lees meer
  • 24-10-2016 - Dag Wangari,
    Wat een mooie, stijlvolle collectie! Mijn complimenten.
    Ik zal deze...  lees meer
Plaats een bericht
© 2013 - 2018 MaLaika Inspirations | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie